e-Speakers - eTwinning Projesi

e-Speakers - eTwinning Projesi

e-Speakers eTwinning Projesi

09.03.2022 445

Proje adımız:e-Speakers (Konuşmacılar) Projemizde  Türkiye'den 9 ve Gürcistan 'dan 1 ve İtalya'dan 1 okul ortağımız yer almaktadır.Ve farklı okullardan 11 öğretmen ve 91 öğrenci projeye katkı sağlamaktadır. Proje çalışmalarımız ;projemizin Aralık ayında kabulünden sonra ,Ocak'ta okul öğrencilerimizden gönüllü bir grubun katılımı ile başlamıştır ve çalışmalar yüzyüze  ve online platform üzerinden devam etmektedir.Nisan ayında proje çalışmalarımız tamamlanacaktır.

Proje açıklaması: 

Öğrencilerin becerilerini geliştirmek, İngilizceyi daha etkili kullanmalarına yardımcı olacak, böylece derslerinde başarılı olabilecekler ve İngilizce olarak özgüvenli bir şekilde iletişim kurabilecekler. Öğrenciler konuşma becerilerini uygularlar. Öğrenciler dil becerilerini uygularken web 2.0 araçlarını öğrenecek ve kullanacaklardır.

Hedeflerimiz: Öğrenciler kendilerini ve aile üyelerini tanıtabilecek ve günlük rutinleri hakkında konuşabileceklerdir. Öğrenciler diyalogları canlandırabilecek ve görüşlerini ifade edebilecektir. Sonuç olarak, öğrenciler web 2.0 araçlarını kullanarak konuşma becerilerini geliştirebilecek ve geliştirebileceklerdir.

Beklenen Sonuçlar: Öğrenciler kendilerini ve aile üyelerini tanıtır ve ayrıca günlük rutinleri hakkında konuşurlar. Öğrenciler diyalogları canlandırırlar ve görüşlerini ifade ederler. Sonuç olarak, öğrenciler web 2.0 araçlarını kullanarak konuşma becerilerini geliştirir ve uygularlar.