Kariyer Adası (Career Island) eTwinning Projesi

Kariyer Adası (Career Island) eTwinning Projesi

Kariyer Adası (Career Island) eTwinning Projesi

22.01.2023 152

Yeni başlayacak olan bu projemizde 2 MOLDOVA, 10 TÜRK ortak okul ile birlikte online platformlarda işbirliği içerisinde çalışacağız.

- Öğrenciler,gelecek meslekleri ile ilgili, becerilerinin.doğru niteliklerin,beklentilerinin ve doğru meslek seçimi yaparken karşılaşacakları engellerle nasıl baş edebileceklerinin farkına varabilecekleri bir ada hayal edip, tasarlayacaklardır. 

-  Öğrencilerimiz işbirlikçi çalışmayı,etik kurallara uymayı öğrenecek,yabancı dil ve BİT becerilerini geliştirecek,akranlarıyla etkili iletişim kuracak,gözlem ve analitik düşünme ile yeni durumlar kurgulayabilecekler,özgüvenleri artacak.ulus ötesi kültürleri öğrenecek,geleceklerini daha sorumluluk sahibi olarak planlayacaklar,görevlerini yaparken akranlarının düşüncelerine saygı göstermeye dikkat edecekler,gelecek kariyer seçiminde onlara neler ilham olacak bunun farkına varmalarını sağlayacağız.

- Öğrencilerimiz takım çalışmasını öğrenecek,bilgi araştıracak,gözlem yapacak,geleceğin meslekleri hakkında bilgi edinecek.Web2.0 araçlarını kullanma becerileri gelişecek ve aynı zamanda planlama ve analitik düşünme becerileri artacak.

- Proje kapsamında aynı zamanda çeşitli web2 araçları kullanılacaktır.